Осъзнат живот, ДА

Каня те на курса “ Осъзнат живот, ДА”. Вдъхновен от самия живот и създаден за него. Ползите, които ще имаш след този курс са многобройни. Прилагането на инструментите и практиките, които ще се използват по време на курса ще разгръщат всеки ден. В ежедневието ти ще се изясняват множество възможности от живота, които ще го направят още по-пълноценен.

В резултат на работата ни/ти ще имаш по-голяма осъзнатост в следните аспекти на живота:
– Здраве
– Работа
– Хранене
– Отношения
– Действия
– Любов
– Чувства
– Почивка
– Сънища
– Интуиция

В курс за осъзнатост ще намериш насоки за основни крачки, които водят към търсеното осъзнаване в живота. Когато имаш своята ясна осъзнатост ти имаш по-добър фокус, покой, чувстваш се по-пълноценен в ежедневието си. Това води до намаляване на страха, безпокойството и стреса. Независимо дали имаш опит или си начинаещ ще откриеш нови силни страни в живота си, които ще го направят още по-пълноценен. Личната ти енергия ще се увеличи, емоциите ще са по-устойчиви тук и сега.

Водещ:
Рафаил Николов – холистичен терапевт с 18 години опит в различни енергийни практики, хипнотерапевт, ароматерапевт, коуч, масажист и др. “Целта ми е да разкрия потенциала на живота, силата на човека и радостта да бъдеш тук и сега.”

Курса ще се проведе на 18.06 (събота) от 09:00 ч. до 19:00 ч. в център InnerSelf ( София, бул. Христо Ботев №79)
Обмена за курса е: 110 лв
Записването става през формата, която ще намериш тук: https://forms.gle/bdqPomRxv9hSwtkPA

За въпроси можете да пишете и на info@rafimotion.com
www.rafimotion.com

Add Comment