Емоционалното Пътешествие: Откриване на Емоциите през Куклите

🎭📅 СЪБИТИЕ: Емоционалното Пътешествие: Откриване на Емоциите през Куклите
🗓️ ДАТИ: 18 май 2024 година – 19 май 2024 година
🕒 ВРЕМЕ: 10:00 часа – 19:00 часа (двата дни)
📍 МЯСТО: Inner Self – Терапия, Хипноза, НЛП
InnerSelf (София, бул. Христо Ботев №79)

🌈 Добре дошли в един невероятен свят, където ще се потопим в магията на емоциите и въображението! В този уъркшоп ние ще разгледаме емоциите от различни перспективи, отваряйки очите ни за нюансите и вълшебството, което се крие зад тях.

🔍 ОПИСАНИЕ:

Присъединете се към нас за двудневен уъркшоп, в който ще се занимаваме с емоциите и техния израз чрез ръчно изработени кукли. Водени от опитните фасилитатори – Юлия Коларова / Куклена актриса и Рафаил Николов / Холистичен терапевт, ще се потопим в света на емоциите и тяхното влияние върху нашия ежедневен живот през играта с куклите.

ЦЕЛ:

Да видим емоциите от различни страни, така както не сме ги виждали досега или само във въображението ни. Това да ни помогне да осъзнаем кое е реално и кое е измислица.

📅 🎨 В този уъркшоп куклите ще бъдат нашите съюзници, помагайки ни да изразим това, което понякога е трудно да кажем с думи. Ще се смеем, ще измисляме и ще се забавляваме по един нов и нестандартен начин, докато се свържем с детето в нас и му дадем свобода да твори в безопасна и вдъхновяваща среда. 🌟🎭

ПОДХОДЯЩО ЗА:

Подходящо за тези, които искат да играят, за тези, които работят със себе си, за тези, които обичат да творят. За всеки, който иска да влезе в едно ново, различно и забавно приключение. Подходящо за 18+

ПОЛЗИ:


“Света на Емоциите“ може да донесе множество ползи за участниците:

Разширяване на перспективите: Участниците ще научат да виждат емоциите от различни ъгли, което ще им помогне да разберат, че те не са само черно-бели, а имат множество нюанси и изрази.

Разбиране на себе си: През този процес участниците ще имат възможността да разберат по-добре собствените си емоции, както и начина, по който те ги изразяват и реагират към тях.
Осъзнаване на вътрешния си потенциал: Чрез играта и творчеството участниците ще се свържат със своя вътрешен детски аз и ще открият нови начини за изразяване и творчество.

Улесняване на комуникацията: Участието в уъркшопа ще подпомогне развитието на комуникативни умения и способности за изразяване на емоции, което може да подобри отношенията както в личния, така и в професионалния живот.

Усвояване на нови стратегии за управление на емоции: Участниците ще се научат как да използват креативни методи за управление на своите емоции и как да ги преобразуват в конструктивни действия.

Забавление и развлечение: Най-важното, участието в уъркшопа ще бъде забавно и развлекателно, като ще предостави на участниците възможността да се отпуснат, да се забавляват и да се насладят на творчеството.

📜 ПРОГРАМА:


🗓️ ДЕН 1:
– Запознаване
– Разглеждане на емоциите и тяхното влияние
🍽️ Обедна почивка
– Упражнение: Емоциите като герой
– Изработване на героя с помощта на чорап и допълнителни инструменти

🗓️ ДЕН 2:
– Как се работи с куклата
– Упражнение работа с кукла
🍽️ Обедна почивка
– Упражнения: Кръг на представяне на куклите + задаване на въпроси
– Интеграция и приключване на деня

💡 УСЛОВИЯ НА УЧАСТИЕ:


За да се запишете се свържете с нас. Местата са ограничени!
Юлия Коларова 0887 190500
Рафаил Николов 0899 256642
Запазете възможността да изживеете тази иновативна и забавна работилница за среща на емоции! 🎭

ОБМЕН:


250 лв. редовна цена
** Запазването на мястото става след потвърждение от водещите и капаро от 50 лв.

ВОДЕЩИ:

Юлия Коларова https://www.facebook.com/julia.kolarova.7

Здравейте, аз съм Юлия Коларова и много обичам децата, театъра, всяка форма на творчество, природата и да се забавлявам. Затова реших, че мога да съчетая всичко с професията си. Завършила съм НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ специалност актьорско майсторство за куклен театър през 2002 г.и до този момент създавам и играя куклени представления.

През годините уча и развивам себе си, за да могат спектаклите ми да носят радост, любов и да предавам универсални човешки ценности. Работила съм в различни частни театри: „Ариел“, „Вилекула“, „Национален черно – бял театър Прага“. Била съм част от детското куклено предаване „Бърколино“ към БНТ, а в момента съм част от екипите на „Маргаритка“, театър „Арт Ленд“ и театър „Карлсон“. През 2019 г. учатствах в „България търси талант“ с две кукли госпожица Фрао и Тинчето.

Рафаил Николов https://rafimotion.com/

Здравейте, аз съм Рафаил Николов – холистичен терапевт с над 20 години опит в разнообразни енергийни практики и методи за личностно, физическо и емоционално развитие. Рейки учител, Прана терапевт и други, масажист, ароматерапевт, коуч, хипнотерапевт, психолог и много други. За мен творчеството не е просто хоби, а й част от работата ми. Да твориш е част от живота ни и ние го правим не само с четка и молив, а и с емоции, мисли и енергията, която създаваме и трансформираме в живота ни.

От малък съм се занимавал с изкуство – рисуване, дърворезба. По- късно с анимационно кино и рекламен мениджмънт. Това обогатява моя опит и гледна точка към работата с хората, позволявайки ми да им помагам да открият радостта и благополучието в тяхната пътека в живота.
В миналото съм работил като моушън график дизайнер в киното и рекламата, където съчетах креативността и психологията, за да създам вълнуващи визуални преживявания. Днес използвам всичко научено от тези различни сфери, за да предлагам холистични терапии и работилници, които вдъхновяват и преобразяват животите на моите клиенти.

Едно от тези уникални събития е нашият двудневен уъркшоп „Емоционалното Пътешествие: Откриване на Емоциите през Куклите“. Присъединете се към нас, където ще се потопим във вълнуващия свят на емоциите и техния израз чрез изработване на ръчно направени кукли. Ще бъдем насърчени и вдъхновени да изразим нашите усещания и да се справим с тях по творчески и емоционален начин.

🌈 Знаем, че сте готови да се потопите в това емоционално вълшебство. Следвайте ни и се присъединете към нашето приключение! 🌟🎭

Add Comment