Курс по Рейки 1 ниво – 5-6 АВГУСТ – София

Структура на курс 1 ниво Рейки
Продължителност на курса: два дни – събота 05.08.2023 и неделя 06.08.2023 от 9:30 часа до 18:00 часа.

Започва се с уводната част за това какво е Рейки, какво представлява енергията. Как функционира нашето енергийно и физическо тяло, къде се намират нашите енергийни центрове (чакри), връзката им с енергийните меридиани, с жлезите с вътрешна секреция и обмяната на веществата. Каква е връзката ни с природата и планетата ни.

Изяснява се начина, по който несъзнателно повлияваме на подсъзнанието и съответно как това влияе на нашите енергийни центрове (чакри) и реакциите на тялото в следствие на това.

След първата настройка (инициация) се научаваме как да даваме Рейки на самите нас и на околните чрез пълен, кратък сеанс и групово предаване на Рейки. До края на курса се правят общо 4 инициации.

Изучава се историята на Рейки, за неговият преоткривател Микао Усуи, препоръките му за здравословен начин на живот, различните течения на Рейки и много други интригуващи въпроси касаещи практиката и нейното максимално овладяване.
Основна цел на курса е да се научат начините за балансиране на чакрите, повишаване на жизнения тонус, засилване на интуицията, лечение на стреса и подобряване на здравето.

*Моля желаещите да потвърдят присъствието си най-късно до 7 дни преди курса! Курс се провежда с не повече от 4 човека.
http://www.reiki-traditional.com/
https://rafimotion.com/