В работата си с етеричните масла споделям личния си опит като обикновен човек, сертифициран ароматерапевт и лектор за силата на етеричните масла. Вярвам, че здравето е постижимо само в хармония с природата. Вече няколко години работя с етеричните масла и ги прилагам в различни свери на живота си, както и в терапиите, които провеждам.

Природата има уникалната сила да ни помага да възвръщаме хармонията си, защото самите ние сме част от нея. Етеричните масла са адаптогени, които ни дават енергия точно там, където имаме нужда от такава, за да се възстанови и да бъдем здрави. Познаването на етеричните масла и тяхната специфична функция ни помага да бъдем физически и емоционално здрави, а те са свързани.

Освен консултации за употребата на етеричните масла изготвям индивидуални блендове (микс от етерични масла), които работят върху различни здравословни и емоционални проблеми. Смятам от богатия си опит на енергиен терапевт, че всеки един от нас е индивидуална система с уникални нужди. Затова всеки човек за мен е индивидуална система и заслужава цялото ми внимание и специално за него подбрани етерични масла.