Казвам се Рафаил Николов. RafiMotion е моето пространство, където свързвам всичко, което правя. По отделно или в комбинация помага на мен и на хората около мен да са по-щастливи и в хармония.
Мисията ми е да вдъхновя други хора да намерят щастието, хармонията в себе си и да бъдат създателите на собствения си живот, които имат сега.

Аз съм холистичен терапевт, учител по традиционна Рейки по метода на д-р Микао Усуи, хипнотерапевт, коуч, ароматерапевт, масажист … . Пътя ми започна с Рейки през 2005 г., и преминах класическото 3-степенно обучение. Тъй като усетих и се насладих на възможностите, които има Рейки станах един от учителите, разпространили този дар. Това бе само началото на пътя ми.

Подобно на много неща в живота ни, това изкачване към себе си ми отне време и усилия, но ме обогати и ми даде много нови възможности. С работата си помагам на тялото, ума и духа. Така ние можем да постигнем по-добри и дълготрайни резултати и освен да сме по-здрави, да вървим с лекота по пътя на живота ни, като го създаваме хармоничен и вдъхновяващ.

Продължавам да се развивам и да помагам чрез различните практики на хората около мен.

 „Ако правим това, което винаги сме правили, ще получим това, което вече сме имали“

Нашето мислене е не повече от инструменти; 
сърцата ни водят там, където трябва да бъдем. Животът ми се промени, когато се научих отново да слушам интуицията си и да се осмелявам да се доверя на себе си и на Вселената, нашия дом. С холистичния подход разглеждам и работя по основните причини в сегашната ситуация и да помогна за напредък с крачка напред по пътя към целта, която имам.

Истинските лечители са тези, които са вещи в приложението, теорията, познаването на свързаните науки и в постигането на успех при лечението. В тях славата на лекаря сияе с най-голяма сила. – Ca. Su. ,4:6 / Цитат от ведическите текстове.