Казвам се Рафаил Николов. RafiMotion е моето пространство, където свързвам всичко, което правя. По отделно или в комбинация помага на мен и на хората около мен да са по-щастливи и в хармония.
Мисията ми е да вдъхновя други хора да намерят щастието, хармонията в себе си и да бъдат създателите на собствения си живот, които имат сега.

Аз съм холистичен терапевт, учител по традиционна Рейки по метода на д-р Микао Усуи, хипнотерапевт, регресивен терапевт, коуч, ароматерапевт, масажист, радиестезист … . Пътя ми започна с Рейки през 2005 г., и преминах класическото 3-степенно обучение. Тъй като усетих и се насладих на възможностите, които има Рейки станах един от учителите, разпространили този дар. Това бе само началото на пътя ми.

Подобно на много неща в живота ни, това изкачване към себе си ми отне време и усилия, но ме обогати и ми даде много нови възможности. С работата си помагам на тялото, ума и духа. Така ние можем да постигнем по-добри и дълготрайни резултати и освен да сме по-здрави, да вървим с лекота по пътя на живота ни, като го създаваме хармоничен и вдъхновяващ.

Продължавам да се развивам и да помагам чрез различните практики на хората около мен. Някои от тях малко позабравени, но носещи полза до ден днешен.

 „Ако правим това, което винаги сме правили, ще получим това, което вече сме имали“

Нашето мислене е не повече от инструменти; 
сърцата ни водят там, където трябва да бъдем. Животът ми се промени, когато се научих отново да слушам интуицията си и да се осмелявам да се доверя на себе си и на Вселената, нашия дом. С холистичния подход разглеждам и работя по основните причини в сегашната ситуация и да помогна за напредък с крачка напред по пътя към целта, която имам.

Истинските лечители са тези, които са вещи в приложението, теорията, познаването на свързаните науки и в постигането на успех при лечението. В тях славата на лекаря сияе с най-голяма сила. – Ca. Su. ,4:6 / Цитат от ведическите текстове.