Предполагам, че посещавате моя уебсайт, защото има нещо, което бихте искали да промените и което ви влияе негативно, но по някаква причина никога не успявате да го постигнете.

Няколко думи за хипнозата. Името хипноза идва от древногръцкия бог на съня Хипнос. Хипнотерапията, е трансово състояние, което се съпътства с повишена концентрация на вниманието, пренасочва от външната действителност към феномените на вътрешния свят.

Хипнозата може да бъде приложена ефективно в много проблемни области, като част от психотерапевтичния процес или като самостоятелна терапия. Хипнотичните сеанси могат да разгърнат потенциала ни, да се научим как да взимаме по-лесно решение, как да комуникираме с лекота, как да бъдем по-успешни в бизнеса и професията си, как да изграждаме пълноценни връзки с близките си. Методът се е доказал за справяне със зависимости, фобии, страхове, депресия, посттравматичен стрес, хранителни разстройства, тревожност, ОКР (обсесивно компулсивно разстройство), паник атаки, стрес, бърнаут, безсъние и пр., хипнозата е все по-предпочитан метод за решаване на възникнали негативни казуси в психиката, емоциите и соматиката. 

Вероятно искаш да се чувстваш горд със себе си? Уверен? Искаш да знаеш, че независимо от всичко, което се е случило в миналото, можеш да бъдеш силен, състрадателен и мъдър? Искаш да получиш достъп до мъдростта на подсъзнанието?

КАКВО МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ В ХИПНОТЕРАПЕВТИЧНА СЕСИЯ С МЕН:

  • По време на хипноза, ще се чувствате отпуснати и концентрирани едновременно.
  • Моите индивидуални терапевтични планове са съобразени с индивидуалните ви нужди.
  • С напредване на сеанса може да имате вътрешни преживявания, които да послужат за целите на терапията.
  • Не е нужно да споделяте на глас, освен ако не желаете да го правите. 
  • След завършване на сеанса може да си спомняте частично какво сте чули, а може и нищо да не помните. Независимо, промяната за вас е неизбежна. 
  • Може да очаквате коректност, среда на доверие и пълна конфиденциалност от моя страна за всички сеанси, които провеждаме. 

ПОЛЗИ ОТ ХИПНОТЕРАПИЯТА

Намаляване на стреса и безпокойството.

Намаляването на стреса чрез хипноза е един от най-лесните начини за постигане на дълбока релаксация. Това е много ефективен начин да подобрите здравето и благосъстоянието си, карайки ви да се чувствате по-спокойни, по-активни и освежени.

Преодоляване на страховете и фобиите.

Страхът и ужасът ограничават живота ни. Основната функция на нашето подсъзнание е да ни предпазва от емоционална болка и физическо увреждане, което понякога може да доведе до блокажи. Не винаги е нужно човек да се връщате назад и да търси събитието, причината или преживяването, което е довело до проблема. Можете да освободите от преживяването просто чрез хипнотерапия.

Зависимости

Изследванията показват, че хипнотерапията е един от най-успешните начини за отказване от тютюнопушенето. Може също така да ви помогне да отслабнете, като намали апетита и подсъзнателно засили метаболизма ви и премахне излишните слоеве от тялото ви. Ще можете по-лесно да промените хранителните си навици и предпочитания. Например, можете да кажете „не“ на алкохола, кафето, сладкишите или нещо друго, за което нямате силата на волята, но имате силна мотивация и желание да го постигнете и да ви се случи.


НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО СИ, АКО ТЪРСИТЕ ПОМОЩ ЗА:

Създаване на емоционална стабилност и баланс.

Подобряване на взаимоотношенията. 

Себепознание и личностно развитие.

Облекчава физическите страдания и болки.

Преодоляване на страховете и фобиите.

Имате нужда от релаксация за тялото и ума.

По-добро осъзнаване на емоциите и управление на състоянията. 

По-добра връзка с тялото и инстинктите. 

Преодоляване на зависимости. 

Преодоляване на безсъние.

Преодоляване на хранително разстройство. 

Цялостно огъвкавяване и разширяване на личността.

Преодоляване на притесненията. 

Преодоляване на тревожност и паник атаки.

Освобождаване от обсесивни мисли.

Освобождаване от стрес и напрежение.

Преодоляване на травматичен опит.

Облекчаване на процеса на скръб.

Повишаване на самооценката и самочувствието.

Говорене пред публика.

Преодоляване на посттравматично стресово разстройство. 

РЕГРЕСИЯ

Регресия чрез хипноза е вид терапия, при която клиентът се поставя в хипнотично състояние с цел изследване на спомени, емоции или преживявания от минали събития в живота си. Този метод се използва с цел помощ при преодоляване на фобии, страхове, травми или други емоционални проблеми, като се предполага, че причините за тези проблеми могат да бъдат намерени в миналото.

При регресия се използва хипнотичен език, за да насочи клиента към специфични събития или периоди от миналото му. Пациентът в хипнотичното състояние може да изпита и преживее минали събития с по-голяма яснота и емоционална интензивност. Хипнотерапевтът работи с пациента, за да го насърчи да изрази и обработи своите емоции и преживявания, които може би са били потиснати или забравени.

Имаш две възможности:

Да направиш това, което винаги си правил и да получаваш същите резултати или да направиш тази крачка с тези промени. Ако смяташ, че това би ти помогнало, свържи се с мен. Направи крачка към живот, изпълнен с изобилие и удовлетворение.