Предполагам, че посещавате моя уебсайт, защото има нещо, което бихте искали да промените и което ви влияе негативно, но по някаква причина никога не успявате да го постигнете.

Хипнозата (името идва от древногръцкия бог на съня Хипнос), понякога наричана хипнотерапия, е трансово състояние, което се съпътства с повишена концентрация на вниманието, пренасочва от външната действителност към феномените на вътрешния свят.

Хипнозата може да бъде приложена ефективно в много проблемни области, като част от психотерапевтичния процес или като самостоятелна терапия. Хипнотичните сеанси могат да разгърнат потенциала ни, да се научим как да взимаме по-лесно решение, как да комуникираме с лекота, как да бъдем по-успешни в бизнеса и професията си, как да изграждаме пълноценни връзки с близките си. Методът се е доказал за справяне със зависимости, фобии, страхове, депресия, посттравматичен стрес, хранителни разстройства, тревожност, ОКР (обсесивно компулсивно разстройство), паник атаки, стрес, бърнаут, безсъние и пр., хипнозата е все по-предпочитан метод за решаване на възникнали негативни казуси в психиката, емоциите и соматиката. 

Искаш ли да се чувстваш горд със себе си? Уверен? Искаш ли да знаеш, че независимо от всичко, което се е случило в миналото, можеш да бъдеш силен, състрадателен и мъдър? Искаш ли да получиш достъп до мъдростта на подсъзнанието?

Какво мога да направя за вас:

  • Моите индивидуални терапевтични планове са съобразени с индивидуалните ви нужди.
  • Комбинирам редица техники за хипнотерапия, основани на доказателства, тъй като няма “един размер, подходящ за всички”.
  • Използвам кратък терапевтичен подход, като повечето клиенти виждат и усещат резултати само след няколко сесии*
  • Вашето терапевтично пътуване е ограничено само от въображението на вашия хипнотерапевт. Използвам своята интуиция, творчество и опит, за да ви помогна да намерите нови начини да погледнете на нещата и да намерите решения.
  • Моята цел е винаги да надминавам очакванията и да предоставям повече от необходимото обслужване и опит.
  • Стремя да бъда в крак с новите постижения и техники в хипнотерапията и съм отдаден на непрекъснато обучение.

Имаш две възможности:

Да направиш това, което винаги си правил и да получаваш същите резултати или да направиш тази крачка с тези промени. Ако смяташ, че това би ти помогнало, обади се или изпрати имейл. Направи крачка към живот, изпълнен с богатство и удовлетворение.